öntözőrendszer

Az egyik ügyfelem szerint a leghatékonyabb és legsokrétűbb háztartási eszköz az öntözőrendszer, abban az esetben, ha a kertet is a ház részének tekintjük. Ugye mennyire egyértelmű dolog, hogy a ház része a kert?

Kategória: Blog
szerda, 19 május 2021 18:26

Az öntözőrendszer hazai piaca

Bizony elmondhatjuk, hogy az öntözőrendszer felhasználói oldalról egyre csak növekvő tendenciát mutat, amely igény kielégítését viszont hazánkban a piac méretéhez képest sokkal több öntözéstechnikai importőr kívánja kielégíteni, mint amennyi már bőven elég lenne.

Kategória: Blog

Ha nem is a mennyiség tekintetében, de az öntözőrendszer értékesítésének a minőségének tekintetében biztosan az élmezőnyben vagyunk, és ezért nagyon sokat tettünk és teszünk a mai napig is! Sohasem voltak számunkra fontosak a monumentális méretek és az erőfitogtatás, vagy a marketing másokra nézve lehengerlő használata.

Kategória: Blog
  • Az öntözés általános célja, hogy a természetes csapadékhiányt és annak egyenetlen eloszlásából következő vízhiányt pótolja.
Kategória: Blog

Nem tudom pontosan, hogy mi oka lehet annak, hogy az öntözőrendszert nem tartották megbízható berendezésnek. „A szomszédnál is folyton elromlott!” – mondták a megfigyelésüket azok a megrendelők, akik kertet szerettek volna építtetni, de öntözőrendszer beépítés nélkül.

Kategória: Blog

Nyilvánvaló dolog, hogy a vízzel működő öntözőrendszerek esetében a vízforrásnak nagy szerepe van, mivel annak a vízparaméternek az adatai fogják meghatározni az öntözőrendszerek kialakítását. Ezek a legfontosabb vízparaméterek a víz nyomása, a víz percenkénti literszáma, valamint a víz tisztasága.

Kategória: Blog

Igen, az Ön kertje egészen biztosan az öntözőrendszert választaná az összes többi locsoló megoldás közül, ha a természet rendje nem úgy rendezte volna el, hogy erről magának kell döntenie. Ezért leírom azt, hogy mit üzen Önnek a kertje!

Kategória: Blog

Ön látott már olyan kertet a környéken, ahol a pázsit tökéletes volt, a növények pedig kicsattantak az egészségtől és mind pompás látványt nyújtott? Lefogadom, hogy öntözőrendszer locsolta a kertet!

Kategória: Blog
szerda, 19 május 2021 13:28

A kert öntözésének fontosságáról

Biztos vagyok abban, hogy a legtöbb ember, akinek kertes háza van, valójában szeretné, ha az a kert nagyon szép és ápolt lenne! Ez teljesen természetes dolog, hiszen szinte minden ember törekszik a lakókörnyezete színvonalának az emelésére, így arra is, hogy a házat körülvevő kert szép legyen.

Kategória: Blog