Hunter öntözőrendszer

Hunter öntözőrendszer valóban 20% kedvezménnyel! De vajon, hogy lehet ez?

Hunter öntözőrendszer Hunter öntözőrendszer

Úgy, hogy az ügymenet egy laikusként is könnyen, nagyjából 1-2 óra alatt megoldható részét az ügyfelemre bízom. Ez általában annyira egyszerű és néha még szórakoztató is számára, hogy örömmel vesz részt benne. Kertjének vázlatrajza, fényképek a kertről, vízmérés, stb…

Szóval alap dolgok! (Részletesen elolvasható az öntözőrendszer tervezés aloldalon)

Megkapva ezeket az adatokat én otthonról megtervezem az öntözőberendezést, amivel rengeteg időt megtakarítok, de még pénzt is. Hiszen nem utazom és nem költök üzemanyagra a felmérés során. Ezt a megtakarításomat viszont egy vastag kedvezmény formájában visszaadom az ajánlatomban, cserébe az együttműködésért!

Az ajánlatomban szereplő árak jól megalapozottak. Szakmai tudásomat és a Hunter minőséget egyszerre tükrözik, arányosak a vállalt garanciaidővel és a hatékonysággal, ahogyan az ügyfélkezelést bonyolítom. Ennek a hatékonyságnak eredményeképpen tudok 20% kedvezményt adni!

Hunter öntözőrendszer alkatrészek, amivel öröm a munka!

Szinte minden telepítőnek megvannak a kedvenc öntözéstechnikai márkái és azon belül a kedvenc termékei. Jómagam dolgozatam már az USA-ban gyártott Toro, K-Rain, Orbit márkák termékeivel is, amik mind nagyon jó minőségű öntözési alkatrészeket gyártanak. Évtizedes gyakorlat folytán mégis a Hunter és a Rain-Bird nemzetközileg is TOP márkák maradtak fent nálam a rostán!

Hogy miért van ez így? Nagyon egyszerű…

Ezen termékek álltak az öntözőrendszer telepítéskor a legjobban kézre és ezek tudták a legjobb műszaki megoldásokat biztosítani a legtöbb általános és speciális helyzetre! Tudom, hogy az sem véletlen, hogy a ma már a hazánkban telepített öntözőberendezések 70% Hunter és Rain-Bird márkák felhasználásával készültek el. Pedig 10-15 évig a Toro volt itthon a piacvezető, sőt, monopolhelyzetben lévő márka, ha öntözésről volt szó. A Hunter és a Rain-Bird két évtized alatt megfordította ezt a helyzetet! Tartós, valóban megbízható automata öntözőberendezés a fent említett két márka termékeivel!

Legendásan jó minőségű Hunter öntözőrendszer alkatrészek:

  • Pro-S spray szórófejház
  • MP Rotátor fúvóka sorozat
  • PGV mágnesszelep család
  • PGP szórófej
  • PGJ szórófej
  • XCore vezérlő automatika
  • Rain-Click esőérzékelő

Az okos és az intelligens technikában pedig a Hydrawise szoftver az alapszinttől a legprofibb felhasználásig nyújt teljeskörű szolgáltatást a Felhasználóknak.

Hunter egy legenda az öntözéstechnikában!

Az USA-ban már az 1900 évek elején meg volt az igény, hogy az öntözést korszerűsítsék és az egyszerűbb locsolórendszerek világából áttörést érjenek el az öntözéstechnika fejlesztésén keresztül. A harmincas években már elérték, hogy földbe süllyesztett és visszahúzódó bronz szórófejek működjenek. A hatalmas elvárások idején Ed Hunter magalapított első öntözéstechnikai vállalatát, ami Moist O Matic névre hallgatott. 1962-ben már az ágazat vezető cégeként ismerjük. A cég nevéhez olyan eljárások köthetők, amelyek a mai napig ismertek az öntözés területén. Ezek az innovatív megoldások közé sorolhatók az első műanyag forgáskerék-hajtóműves szórófejek, ami utat nyitott egy új és olcsó, a korábbi technikákhoz képest teljesen más szemléletű, minőségi szórófejgyártás előtt! Ez robbanásszerű terjedéssel hódította meg a világot és kezdte el formálni a ma ismert automata öntözőrendszerek világát. A következő lépésben a gumimembrános szelepek fejlesztése következett.

Ed már korán jelentős tapasztalatra tett szert édesapja szerszámkészítő üzemében, amely tudását későbbiekben kamatoztatni tudott a Hunter termékfejlesztéseknél is. 1962-ben Ed eladta a Moist O Matic céget és a Toro cégnél helyezkedett el, ami addig fűnyírók és más parkápoló gépek gyártásával foglalkozott. Majd 20 évet dolgozott a Toro cégnél, mint műszaki igazgató és a mai öntözéstechnika alapját képző megoldások fejlesztésébe fogott.

Ed 1981-ben alapított a Hunter Industries cégét és kilépett a Toro cégtől. Ez a cég a napjainkban a világ vezető öntözéstechnikai cégei közé írta be magát és több, mint 250 termék szabadalmi tulajdonosa. Termékeivel gyakorlatilag az öntözéstechnika palettájának 100%-át lefedi és bátran állítható, hogy bármilyen kihívásoknak meg tud felelni!

 

Tudom, hogy Ön a legjobb döntést szeretné meghozni! Szeretné, ha olyan szakembert tudna kiválasztani, aki becsületes munkát végez, amivel elégedett lesz és jól tudja majd érezni magát a döntésével. Én sem szeretném ezt másképpen!

Ajánlom magamat!

Öntözőrendszer árajánlat kérés