Ön is szeretne automata öntözőrendszert?

Én örömmel tudok segíteni Önnek abban, hogy legyen a kertjében egy kiválóan működő, magas anyagminőséggel elkészített, garanciális automata öntözőrendszer! Tizenhét éves automata öntözőrendszer tervezői és szerelői múltammal bátran állíthatom, hogy bármely kihívással szembe tudok nézni és meg tudom oldani, ami az öntözéssel kapcsolatban csak felmerülhet.

Több száz öntözőberendezést telepítettem le vagy vettem részt a telepítésében az életem során, köztük a harmincnégyezer négyzetméteres öntözés kiépítésétől az üvegházi mikro öntözésen át a focipálya öntözésig. A mai napig kihívást jelent számomra minden munka és annak elvégzése függetlenül attól, hogy az mennyire egyszerű vagy mennyire bonyolult. Egyszerűen csak imádok automata öntözőrendszert telepíteni! És ezért soha sem süllyednék le odáig, hogy minőségen aluli alkatrészeket használjak vagy hánya- veti munkát végezzek egy kis extra profit reményében. Semmi szükségem erre!

Sőt, éppen ellenkezőleg működöm, mert a megrendelőim csak abban az esetben ajánlottak tovább, ha jó munkát végeztem náluk! De akkor szinte mind ajánlott, kivétel nélkül. Ameddig pedig azoknál is kiváló automata öntözőrendszereket telepítettem, addig azok is így cselekedtek. Mára már folyamatosan van munkám és nem is panaszkodom. Ennek ellenére sem engedtem a minőségből és a meggyőző szolgáltatásomból. Én még sokáig szeretnék öntözőberendezéseket telepíteni. Az ország teljes területén állok rendelkezésére díjmentes felméréssel, vagy ha nagy a távolság, akkor az elküldött anyagok alapján díjmentes árajánlat készítéssel.

A munkáimat két év teljes körű garanciával vállalom és számtalan referencia áll rendelkezésemre az egész ország területén, hogy igazoljam a munkám minőségét. Mivel a növényekhez és a kertépítéshez is jól értő és nagy gyakorlattal rendelkező ember vagyok, ezért még inkább ajánlom magam, ha kertépítésről is szó van. Nem csak a munka elvégzésére, de a munkafolyamatok nagyobb átlátása végetti könnyebb együttműködésre is alkalmas vagyok. Remélem, hogy ügyfeleim között üdvözölhetem Önt is nemsokára!