A kertje az öntözőrendszert választaná!

Igen, az Ön kertje egészen biztosan az öntözőrendszert választaná az összes többi locsoló megoldás közül, ha a természet rendje nem úgy rendezte volna el, hogy erről magának kell döntenie. Ezért leírom azt, hogy mit üzen Önnek a kertje!

Az Ön kertje azt üzeni Önnek, hogy az öntözőrendszer a legjobb választás, mivel az egyenletes és mindig időben érkező mesterséges csapadék miatt a kert az energiaforrásait nem a víz megtartására, hanem a növények szépítkezésébe tudja fektetni, ezáltal a kert sokkal szebbé és kiteljesedettebbé válhatna. Tovább fokozza mindezt az a tényező is, hogy a locsolást a programjának megfelelően hajnalban és késő este végzi el, ezáltal igazodva a vegetáció legideálisabb nedvességfelszívásához.

Mindez persze nem csak a növényeknek a legjobb, hanem meglehetősen pénztárcakímélő dolog is, hiszen az ilyen időpontokban való öntözéskor tud megvalósulni leginkább a víztakarékosság és az öntözőrendszerből adódó hatékonyság. Mivel ezekben az időpontokban a legkisebb a párolgás útján elveszített víz. Ez sokaknak az arcára mosolyt csal kezdetben, de csak kezdetben, mert amikor megtudják, hogy ez bizony a kilocsolt víz ötven százaléka is lehet, akkor megértik, hogy miről is van szó.

Az öntözőrendszer minden szempontból előnyös tulajdonsága az, hogy teljesen az adott kertre lehet megtervezni és kialakítani! Ez a víztakarékosság és a vegetáció számára is egyformán előnyös, hiszen pontosan a kert öntözési igényeit lehet figyelembe venni, amikor kialakításra kerül.

A kert igen fontosnak tartja az Ön szempontjait is, ezért azt üzeni, hogy az öntözőrendszer használatával Önnek sokkal több ideje marad másra, például, hogy a meccset nézze a TV-ben, vagy csak egyáltalán elmúljon az a kényszer, hogy a kertet meg kell öntözni. Biztos benne, hogy Ön és közte a barátság így még jobban fenntartható lenne!