Az öntözőrendszer nem luxus árucikk!

Sokaknak a fejében az öntözőrendszer még mindig egy nagyon drágának tűnő szuperberendezésként él, mely annyira drága, hogy csak a kiváltságosok engedhetik meg maguknak ezt a luxust.

Többedik élmezőnyben járó weboldalunkon és több tucat megírt PR cikkel próbáljuk rendbe tenni az emberek fejében ezt a dolgot –egyébként jó eredménnyel-, de még minden évben találkozunk olyan érdeklődőkkel, akiket eddig az öntözőrendszer beépítése csak azért tartott vissza, mert azt gondolták tévesen, hogy luxuscikk.

NEM, AZ ÖNTÖZŐRENDSZER NEM AZ! Már csak azért is, mert a luxuscikkek jellemzően nem hatékonyságuknál fogva emelkednek ki, hanem az értéküknél és annál, hogy milyen életérzést tudnak felhasználóiknak biztosítani és a többiek szemében milyen megítélése van. Többnyire ezek az ismérvei. Ez a berendezés ezzel szemben csupa hatékonysági és kényelmi kvalitással emelkedik ki és a felhasználója életét könnyíti meg azáltal, hogy egy vagy több problémájára tökéletes megoldást ad. Nem jellemző egy luxuscikkre, hogy az a pénzt spórol! Ez önmagában is kizáró tényező, pedig az öntözőrendszer az ésszerű vízfelhasználása miatt közvetlenül, míg számos más előnyével közvetve spórol pénzt felhasználójának. Szintén nem egy luxuscikkre vall az, hogy a gazdájának időt takarít meg. Pedig ez a berendezés a kerti munkák közötti igen hosszú munkát, az öntözés idejét spórolja meg azzal, hogy teljesen automata és beállítását követően semmilyen emberi felügyeletre sincs szüksége!

Azt pedig csak remélem, hogy a kertünk (ami közvetlen lakókörnyezetünk) színvonalának emelése, szépnek és egészségesen tartása ma már nem luxusnak számít, mivel az öntözőrendszer kiszámítható és pontos, precíz vízkibocsátása következtében a kert páratlan szépséget képes elérni. Olyan szépséges pompát, amire a barátok, a család, de még a környékből is csodájára fognak járni az emberek!