Az öntözőrendszer telepítése szaktudást kíván!

De legalábbis komoly felkészítő szakmai ismereteket! Én is találkoztam már olyan liftszerelővel, akinek csak egyszer mondtam el, hogy mit kell tenni és hogyan, és amikor kimentem hozzá megnézni a letelepített öntözőrendszert, csak bámultam a precizitáson és az abszolút tökéletes munkavégzésen.

Egyszerűen van ilyen is! Vannak olyanok, akik képesek azonnal duplikálni egy műszaki tárgyat és átlátni az egészet. Azonban a sokkal több példát ennek az ellentéte szolgáltatta. Miszerint hetekkel később hívtak fel, hogy nézzem már meg az idáig történteket, mert elakadt egy kicsit. Kicsit?

Először is a kert egy csatatér, dolgok, amiknek nem kéne, lenni úgy vannak, amiknek kéne lenni pedig máshol, mással összerakva vannak! Szerencsére ilyenkor arra a kérdésre, hogy küldjek-e egy profit rendszerint a válasz az, hogy igen. - „Küldjön valakit gyorsan, aki szétszedi és összerakja ezt az öntözőrendszert, mert nekem már elegem van belőle!” – mondják. És én nem csodálkozom. Én azt hiszem, hogy ilyenkor a legfájdalmasabb dolog az elvesztegetett idő, amit az öntözőberendezés összerakásába feccőlt az ember. Hiszen, ha azt a munkájába fektette volna, hát biztos kitermelt volna annyit, mint amennyit egy profi öntözőrendszer telepítő kér arra a két-három napra, míg összerakja.

Senkinek sem ajánlom, hogy csak úgy nekirohanjon az összerakásának, még akkor sem, ha pontos tervrajzzal rendelkezik, amit profik gyártottak a kertjébe passzoló öntözőrendszerről. Még akkor se, ha a tervrajz alapján pontosan össze van rakva az anyagszükséglet! Szóval csak akkor, ha mindez megvan, és aki elkészítette, pontosan megmutatja, hogyan kell összerakni és ad róla egy összerakási segédletet is! És egyébként van ennyire profi cég, például a Vízöntők Bt. Náluk a „Szereld magad” ágazat dübörög és az elégedett ügyfelek áradatán keresztül alig bírják a rengeteg megkeresést! Bátran ajánlom Őket!